Haberler:

Alexa.com 190746 (World) - 4615 (TR)

Ana Menü

Son Tebliğe Uygun Logo E-Defter Uygulaması

Başlatan Murat_GUL, 23.08.2017, 18:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murat_GUL

Merhaba..

versiyon değiştirdik, GO3  V2.45.00.01 versiyon kullanıyoruz

Aşağıdaki hatayı veriyor,

"Son Tebliğe Uygun Logo E-Defter Uygulamasını Yüklemeniz Gerekmektedir. Logo E-Defter Uygulaması Kapatılacaktır"

Bu uygun Logo-E-Defter uygulamasını neren temin edebiliriz.?

Download/uygulamalardan 2.45.00.EDEFTER.rar ve 2.41.00.EDEFTER.rar yükledim ama olmadı.

Hasan ARSLAN

2.46 versiyonunu kurup dener misiniz?

ByBirol®

umarım milyonda bir olan durum size gelmez, bugün ayni hatayı 2.46 da bile alan Musterim oldu

Murat_GUL

Alıntı yapılan: Hasan ARSLAN - 23.08.2017, 22:03
2.46 versiyonunu kurup dener misiniz?

Alıntı yapılan: ByBirol® - 23.08.2017, 22:55
umarım milyonda bir olan durum size gelmez, bugün ayni hatayı 2.46 da bile alan Musterim oldu

v2.46.00.00 yükledim düzeldi, teşekkürler

hafizali

2.46 ya geçtik ama 2 saat oldu daha şematron kontrolü bitmedi. Bu nedir böyle  LOGO senin yatacak yerin yok....

Murat_GUL

Alıntı yapılan: hafizali - 24.08.2017, 22:57
2.46 ya geçtik ama 2 saat oldu daha şematron kontrolü bitmedi. Bu nedir böyle  LOGO senin yatacak yerin yok....

2.46 da hata var galiba , Yaz (etiket) gönderiminde Borç Bakiye tutarı yanlış çıkıyor

hafizali

Bakalım bende uğraşıyorum hala.. Şematron kontrolünü başlatınca 3 saat dönüyor en sonunda Zaman aşımı oluştur lütfen tekrar deneyiniz diye hata veriyor.. Çözülünce inşallah bende bilgi yazarım buraya..

msn

sizin java da sorun olabilir. benimki bir çırpıda geçti şematron kontrolundan 10saniye sürmedi.

geçen ay mozilla firefox ta da çekti java desteğini

hafizali

Yok değil java da problem yok. Baya bir uğraştırdı ama çözüm xml klasörü dışındaki diğer klasörleri sildim tekrar oluşturdum sorun düzeldi..

solucandede

2.46 logo güncellemeye çalışıyorum. Lem 2.40 a kadar destek veriyormuş. Lem yenilenmesi gerekiyor sanırım.

ByBirol®

Aynen , Çalıştınız biri yok ise yardımcı olabiliriz .